Forside / Kundecenter / Download piktogrammer til affaldssortering her

Download piktogrammer til affaldssortering her

Skraldespande til affaldssortering

Bæredygtighed, resurseansvarlighed og øget genbrugelighed. Alt sammen er afhængigt af at vi genbruger vores materialer korrekt. Fagfolk kender ofte materialer når vi snakker tryksager, displays og skilte. Men ofte er det ikke fagfolk i sidste ende som står med opgaven at afskaffe materialerne korrekt. Vi kan derfor gøre det nemmere for slutbrugeren at affaldssortere vores produkter korrekt, ved at mærke dem tydeligt.

Det fælles piktogramsystem til affaldssortering

Det fælles piktogramsystem består af en række symboler, der bruges i forbindelse med affaldssortering – både derhjemme, på arbejde og på genbrugspladsen. Systemet er udviklet af Dansk Affaldsforening, KL og Miljøstyrelsen i samarbejde med designbureauet futu. Systemet skal gøre det lettere for borgere og virksomheder at sortere affald. Piktogrammerne kan bruges af både kommuner, organisationer, privatpersoner og virksomheder.

Download alle piktogrammer fra affaldspiktogrammer.dk

Hent de mest relevante piktogrammer nedenfor

Vi har gjort piktogrammerne tilgængeligt her, så du hurtigt kan finde de mest relevante piktogrammer, som passer til tryksager, skilte, display og lignende.

Er du I tvivl om hvad det produkt vi producerer for dig skal mærkes med? Spørg os, vi vil meget gerne hjælpe dig.