Forside / Om os / Vores profil og historie

Vi sætter dig i centrum og sætter os ind i din virksomhed og din opgave. Du kan forvente, at vi lytter, forstår og måske også udfordrer dig. For måske er der en endnu bedre løsning. Én, du ikke kender til, fordi mulighederne er mange, og teknologien løber stærkt.

Det har vi overblik over og forståelse for – og på den måde kan vi rådgive dig og hjælpe dig til den allerbedste løsning. Vi bestræber os på, at resultatet skal blive endnu bedre, end du havde forestillet dig. Og det skal endda ikke koste dig ekstra …

Et samarbejde med os

Uanset din virksomhed, opgaven eller budgettets størrelse fokuserer vores samarbejde på, at du får den bedste rådgivning og det bedste resultat – inden for dit budget. Ikke to kunder er ens. Derfor skaber vi unikke, skræddersyede løsninger, der præcis tilgodeser jeres branche, markedet, kunderne og jeres positionering. Vi er med dig hele vejen og altid. Uanset om vi skal trykke tusindvis af foldere eller bygge en messestand, der sætter nye standarder i jeres branche.

Du får en fast kontaktperson hos os – faglig kompetent med stor viden og mange års erfaring. Vores medarbejdere er nemlig blandt de fagligt stærkeste i den grafiske industri. Du får også adgang til en ’state-of-the-art’ produktion. Vi producerer alt in-house, og med de mest innovative maskiner er både kvalitet, effektivitet, fleksibilitet og service i top. Og stadig til en pris, der bestemt er meget konkurrencedygtig.

Med vores løsning har vi fundamentet for et solidt samarbejde. Den type samarbejde, der gør, at du igen og igen vender tilbage til os med dine grafiske opgaver og forhåbentlig vil anbefale os på din vej.

Vores historie

Én virksomhed, flere afdelinger, mange specialer. Det karakteriserer PR Offset i dag. Hvad der startede som et trykkeri i Fredericia i 2002, er i dag en af Danmarks største grafiske produktionsselskaber. Udover vores moderne produktion med ’state-of-the-art’ trykmaskiner og teknologier er vi også fagligt stærke i alle grafiske discipliner, så du får de bedste løsninger. Virksomheden tæller i dag ca. 50 medarbejdere, der fordeler sig på vores hovedkontor i Fredericia, som servicerer vores kunder i Jylland og på Fyn, og vores kontor i Skovlunde ved København, der varetager vores kunder på Sjælland og det øvrige Norden.

Højdepunkter i PR Offsets historie