Forside / Om os / Grafisk produktion

Vores produktion

In-house har vi et seriøst set-up med ’state-of-the-art’ udstyr – helt nye trykmaskiner, professionelle værktøjer og en bred anvendelse af nye teknologier. Det gør os i stand til at løse de største opgaver, men vi går bestemt heller ikke af vejen for små opgaver.

Offset tryk Digital print Storformat print Bogbind

Anchor

Offset tryk

Hjertet i PR Offsets produktion, og stedet hvor det hele startede. Offset er den helt traditionelle trykmetode som leverer høj kvalitet og høje hastigheder. Hvis du ikke ønsker at gå på kompromis, er det denne trykmetode du skal vælge.

Vores trykmaskine er en Heidelberg XL105, som inline kan køre med vandlak (mat og blank), og mulighed for en 5. farve – f.eks. en Pantone farve, udover almindelig CMYK.

Anchor

Digital print

Verden er som altid i konstant forandring, og vi oplever generelt at deadlines og “time-to-market” hele tiden bliver kortere. Derfor er den hurtige opstartstid og omstilling som digital print tilbyder, en klar fordel. Men dermed ikke sagt at kvaliteten ikke er i højsædet.

Vores 3 stk. Xerox digitale produktionsprintere er lavet til at køre non-stop, på mange forskellige arkstørrelser (op til 120 cm i længden), i en meget høj kvalitet. Derfor kan vi tilbyde vores kunder fleksible leveringstider, i både små og mellemstore oplag.

Som noget extra kan vi tilbyde hvid-, guld- og sølvfarvet print. Dette kan give en ekstra dimension og wow-faktor til dine tryksager.

Anchor

Storformat print og efterbehandling

Som en af de nyeste tilføjelser til vores portefølje af produktionsmetoder, er storformat print kommet for at blive. Faktisk er det en af de afdelinger som tilbyder flest forskellige slutprodukter til vores kunder. Uden at overdrive findes der nok tusindvis af kombinationsmuligheder.

Hvis vi skal komme med nogle eksempler, kan vi nævne produkter så som: skilte, fotostater, bannere, klistermærker, displays, POS-marketing, wobblers, flag, møbler, gulv-streamere, roll-ups, messestande, plakater og meget mere… Tag et kig under vores løsninger for at se alle mulighederne.

Vores maskinpark i storformat afdelingen er i konstant udvikling og vi råder over nogle af markedets bedste UV-printere, både til faste plader, men også rullemedier. For at gøre hele processen så automatisk som muligt, har vi et skærebord til skæring og efterbehandling af alt vi laver i afdelingen.

 

Anchor

Bogbind

“Bogbind” dækker over flere forskellige former for efterbehandling. I bund og grund er det sidste led som vores tryksager skal igennem før de er færdige. Her arbejder vi for at ligge sidste finish på opgaven, og sikrer os at hele opgaven bliver afleveret til vores kunder i allerhøjeste kvalitet.

Bogbinderiets daglige opgaver kan være renskæring, hæftning, limning, hulning, isætning af klammer eller bare en helt almindelige fals. Vi råder over dygtige faglærte folk, og tilbyder det meste af denne efterbehandling inhouse.