Forside / Vores løsninger / Pakning, distribution og lager
Vores løsninger

Pakning, distribution og lager

Dine materialer fortjener det bedste. Fra start til slut. Og det sørger vi for. Vi pakker alt sirligt og følger det sikkert ud ad døren. Uanset om vi skal pakke en kompleks kampagne med et hav af modtagere i Danmark og udlandet. Eller om vi skal pakke en lille, eksklusiv forsendelse, der er rent håndarbejde.

Alt håndteres på helt rigtige vis, så du og dine modtagere får fejlfrit leveret materiale.

Kampagneløsninger til dit brand

Et kig ind i maskinrummet

Vores pakke- og distributionsteam står for at sortere og pakke materialer i sæt, sørge for korrekt adressering og kuvertering samt at folde og pakke større kampagner. Alle typer fragt er i spil. Fra den enkelte pakke til hele paller og fyldte lastbiler. Fra standardleveringer til særtransporter.

For os er den service, du oplever, det vigtigste. Derfor går vi langt og vidt for at imødekomme dine ønsker til fragt og levering. Og endnu har der ikke været nogen opgaver eller ønsker, vi ikke har kunnet løse.

Lager

Vi indrømmer, at tryksager kan fylde. Rigtig meget endda. Derfor er der flere af vores kunder, som vælger at få opbevaret deres tryksager hos os. På den måde undgår de at skulle bruge plads til at opbevare materialerne og overvåge alt fra temperaturer til fugtighed. På vores lager er der tørt, rent og varm, så alle materialer bliver opbevaret helt korrekt. Når du har brug for nogle af dine materialer, kontakter du os blot, og kort tid efter modtager du en ny portion af dine materialer og tryksager.

Kontakt mig gerne om jeres pakning, distribution og lager

Kampagner i alle afskygninger

Vi har igennem tiden, håndteret meget forskellige kampagner, både store og små, til få modtagere, eller større lister med mange forsendelser. Vi står klar til at hjælpe dig med din kampagne.

Anchor

Skal vi hjælpe med din næste kampagne?
– kontakt os i dag

Tlf. 7593 0531info@proffset.dk

Mandag-torsdag 8.00-16.00
Fredag 8.00-15.00

Billede af Camilla Klokmose, Søren Hertz og Camilla Zerlang Mølgaard