Forside / Vores løsninger / Professionelle tryksager
Tilbage til løsninger

Professionelle tryksager

Kender du følelsen af at få et flot magasin i hænderne? Eller en lækker, lille folder, der fortæller hele historien? Eller den korte flyer, der skiller sig ud fra alt andet? Eller postkortet, der sætter dit firma på landkortet? Eller visitkortet, der …
Hos PR Offset producerer vi alle slags tryksager. Fra den første spæde idé til den færdige tryksag.

Professionelle tryksager

Hos PR Offset producerer vi alle slags tryksager

Vi gør det med overbevisning og med hjertet. Blokke, brevpapir, brochurer, bøger, flyers, foldere, hæfter, konvolutter, løsblade, plakater, postkort og visitkort. Har vi glemt noget, så laver vi også det.

Ja tak, lad mig se eksempler på jeres professionelle tryksager

Når du samarbejder med os, får du vores øjne på din opgave. Det er din garanti for, at dine tryksager er i top.

Og vi har en holdning til tingene, fordi vi kender vores fag, og vi kender materialerne – papirtyper, gramvægte, emballager og teknologier. Og vores mange års viden og erfaringer giver os masser af referencer at trække på.

Vi producerer ud fra dine egne filer, men vil også rådgive dig og foreslå forbedringer, hvis det giver mening. Vores kreative grafikere hjælper dig desuden gerne i mål med din idé eller giver dig forslag til grafiske løsninger.

Det kan også være i efterbehandlingen, at du kan opnå noget helt særligt. Med effekter som UV-lak eller partiel lak kan du få en fantastisk finish. Og mulighederne er nærmest uendelige …

Vi har lavet tusindvis af tryksager, og vi viser dig gerne eksempler. Så vil du få ro og vished for, at vi er den helt rigtige grafiske samarbejdspartner for dig.

Har du brug for hjælp med en tryksag?
Tag fat i os

Anchor

Vi står klar til at hjælpe
– kontakt os i dag

Tlf. 7593 0531info@proffset.dk

Mandag-torsdag 8.00-16.00
Fredag 8.00-15.00

Billede af Camilla Klokmose, Søren Hertz og Camilla Zerlang Mølgaard

Bag om vores produktion

Stol trygt på os

In-house har vi et seriøst set-up med ’state-of-the-art’ udstyr – helt nye trykmaskiner, professionelle værktøjer og en bred anvendelse af nye teknologier. Det gør os i stand til at løse de største opgaver, men vi går bestemt heller ikke af vejen for små opgaver.

Læs mere om vores produktion