2
Se ledige
stillinger
Tilbage til alle indlæg

Byd velkommen til Mia

Vi har styrket vores storformatafdeling yderligere og har budt velkommen til vores nye spiller på holdet. Ta’ god imod Mia.

Mia er uddannet inden for salg og har i knap de sidste 10 år arbejdet i den grafiske branche med opgaver indenfor storformat. Hun har stået for planlægning og eksekvering af butiksombygninger, POS materiale, interne lanceringer, butiksdekorationer, dekomaterialer til events, samt været tovholder for et team af landsdækkende montørere.

Der er altså ingen tvivl om, at vi har fået endnu en stærk spiller med på holdet og at vi nu kan rådgive jer kunder endnu bedre end tidligere.

Medarbejder Mia

Når Mia bliver spurgt om, hvorfor hun søgte mod PR Offset og hvordan hendes første uger har været, svarer hun følgende:

“Jeg trives i et kreativt og travlt miljø, og derfor blev jeg rigtig glad da jeg fik muligheden for at komme med på PRs team. PR har rigtig mange kunder i Danmark, Sverige og Norge, og med PR Offsets setup af in-house produktion kan vi servicere kunderne lige fra kreativ udvikling, grafiske oplæg til produktion, materialer og eksekvering, og at få alle ender til at gå op motiverer mig hver dag. Og så er jeg vild med at produktionen er lige på den anden side af døren, hvilket gør at jeg kan følge produkterne og projekterne helt til slut. På fredag har jeg 3 ugers jubilæum ved PR, som har taget helt fantastisk imod mig. Det er kompetente, kreative og imødekommende kollegaer jeg har fået, som gør hverdagen spændende og udviklende, og det kan jeg mærke også skinner igennem til vores kunder.”

Velkommen ombord Mia, vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde som allerede er startet.

Skal vi hjælpe dig i mål med din opgave? Så tøv ikke med at kontakte os. Mia og resten af vores team sidder klar på tlf. 7593 0531.