2
Se ledige
stillinger
Tilbage til alle indlæg

GLS Ehandelsdag

For en uge siden blev ”Ehandelsdagen” afholdt i Skive.

Det er en messe for ekøbmænd, hvor de kan møde ligesindede og eventuelle samarbejdspartnere. Altså et kæmpe netværksarrangement!

I den forbindelse havde vi, i samarbejde med GLS, udarbejdet noget merchandise til deres kampagne samt elementer til deres messestand.

Det hele er naturligvis designet og produceret med et bæredygtigt fokus. Det vil sige, at b.la. hanken på ”kufferten”, som normalt er af plastik, er byttet ud med pap og notesbogen er lavet af rest-/overskudspapir.

Hos PR Offset er vi superstolte af samarbejdet og resultatet.

Den mindste kasse blev sendt ud til deltagerne på ehandelsmessen inden messens start, og den indeholdt selvfølgelig de mest nødvendige ting: en notesbog, en voucher til lidt forplejning, et program for dagen og en håndsprit.

Kufferten, som deltagerne fik udleveret ved besøg af GLS’ messestand, indeholdt b.la. en lækker drikkedunk, som modtageren kan bruge igen og igen!

Blev du inspireret til at give dine kunder noget lækkert med på vejen? Så kontakt os på 75930531 og lad os finde ud af hvilket produkt der giver mening for din virksomhed!

GLS Merchandise, med kuglepen, notesbog og flyers
GLS TV Display