2
Se ledige
stillinger
Tilbage til alle indlæg

Byd velkommen til vores nye salgs- og handelselev

Efter længere tids søgen kan vi nu endelig byde velkommen til vores nye salgs- og handelselev.

Ta’ godt imod, Camilla Sevonius. Efternavnet er vigtigt at få med, da vi nu er tre Camilla’er i i huset. Så i stedet for at være på fornavn med hinanden, er vi i stedet på efternavn. Må vi på forhånd beklage forvirringen dette kan give når i som kunder ringer ind til os 😉

Camilla har tidligere arbejdet som blomsterdekoratør og tjener, så at yde en høj kundeservice, være udadvendt og altid ha’ et smil på læben, er på ingen måde uvant. Tre egenskaber som vi allerede værdsætter højt her hos os. Camillas daglige gange er på ordrekontoret, hvor hun bl.a. sidder og opretter ordrer, tager imod kundernes opkald og er med til at produktionsplanlægge.

Camilla har nu været en fast del af dagligdagen her hos PR Ofsset i lidt over en måned. Om sin første tid siger hun:

”I starten var jeg lidt i tvivl om, om jeg kunne se mig selv sidde på kontor, da jeg tidligere har haft fysisk aktive jobs. Men efter at have trådt ind af døren herude og havde været til samtale, så var jeg vildt overrasket – på den positive måde. Det er fedt at man kan kombinere kontorpladsen med at kunne gå ud i produktionen og se tryksagerne komme til live. Det bedste ved PR er klart det gode humør som er over hele banen – uanset hvor i huset du kommer.”

Endnu engang velkommen. Vi er glade for at have fået dig med på holdet!

Camilla Sevonius