2
Se ledige
stillinger
Tilbage til alle indlæg

thansen skraldespand og kaffebord

Kreative løsninger til kreative kunder!

Hos T. Hansen Gruppen A/S tilbydes kunderne kaffe, når de besøger butikkerne. Kaffekanden og papkopperne skal, naturligvis, have et sted at stå, ligesom der skal være en skraldespand til de brugte kopper. Løsningen har tidligere været at benytte et cafébord og en almindelig skraldespand, men…

Hos PR Offset ApS så vi muligheden for at kombinere praktik og markedsføring. Vores kompetente grafikere udviklede og designede bord og skraldespand, hvorefter det blev produceret i vores storformat afdeling.

Produkterne er desuden blevet fremstillet af bæredygtige materialer. Selve skelettet er lavet af 16mm Re-Board og toppladerne er skåret i sort MDF. Samlingerne er tilmed lavet således, at du helt kan undvære lim eller andet klæb.

De første sæt borde og skraldespande er allerede sendt ud til thansens butikker, så du kan jo se om du kan spotte dem, næste gang du besøger én af kædens butikker.

Kunne du godt bruge en løsning lignede denne – eller måske noget i en helt anden boldgade? Så kontakt os på 75930531 eller info@proffset.dk – så finder vi sammen en kreativ løsning til din virksomhed!